Waarom Quality Seafood Zuiver tot op de graat

Als geboren en getogen Urkers draait ons leven om vis. Als geen ander weten we waar de beste wildgevangen paling de fuiken inzwemt en bij welke kwekerijen de meest gewilde zalm rondspartelt. Door jarenlange ervaring weten we op welke visafslagen we die hogeschoolkwaliteit kunnen kopen en hoe we deze moeten verwerken en transporteren. We gebruiken die expertise zuiver tot op de graad en met:

  • Liefde voor ambacht
  • Ruimte voor aandacht
  • Tijd voor daadkracht
Zuiver tot op de graad - Quality Seafood Liefde voor ambacht - Quality Seafood
Onze vislijnen lopen
van de Noorse fjorden tot
aan de Grote Oceaan

Onze producten Paling en zalm aan top

We kunnen een compleet assortiment gekweekt of wild gevangen zout- en zoetwatervis vers, diepgevroren, gefileerd of gerookt leveren. Maar de paling en zalm verdienen speciale aandacht. Beide topproducten worden voor ons gekweekt of gevangen in de allerbeste omgeving: de Noorse fjorden en het IJsselmeer.

Onze klanten Deze doelgroepen slaan we aan de haak

In Nederland, België en Duitsland genieten miljoenen visliefhebbers jaarlijks van onze versproducten. Een klein deel van deze consumenten trakteren we rechtstreeks dankzij onze wekelijkse aanwezigheid op de Urker vismarkt. Maar onze paling, zalm en aanvullende assortiment bereikt het grote publiek voornamelijk via:

Groothandelaren - Quality Seafood

Groothandelaren

We leveren zowel aan gecombineerde als gespecialiseerde groothandelaren. Maar met name Oriëntaalse grossiers, voelen zich bij ons als een vis in het water.

Restauranthouders - Quality Seafood

Restauranthouders

Van de Franse tot de Argentijnse keuken voorzien we koks van onze topkwaliteit. Maar Aziatische restaurants vormen een speciaal plekje in onze dienstverlening.

Detailhandelaren - Quality Seafood

Detailhandelaren

Onze vis weet ook de weg naar viswinkels te vinden. We zorgen voor verleiding in vitrines op markten en in speciaalzaken.

arrows-down arrows-right