We garanderen topkwaliteit, duurzaamheid en hygiëne

Onze kwaliteit Een gecertificeerde werkwijze

We kopen onze vis rechtstreeks in het land van aanvoer en keuren het ter plekke. In onze moderne bedrijfshal voeren we vaak interne audits uit. Als de vis klaar is voor vertrek, zorgen we voor geconditioneerd gekoeld- en vriestransport. Bovendien zijn onze producten afkomstig van duurzame en verantwoorde kwekerijen en visserijen. Zo garanderen we gecertificeerde topkwaliteit, duurzaamheid en hygiëne.

Onze kwaliteit - Quality Seafood Topkwaliteit, duurzaamheid en hygiëne - Quality Seafood

ASC-gecertificeerd Verantwoord gekweekte vis

ASC staat voor Aquaculture Stewardship Council. ASC is een onafhankelijke internationale non-profit organisatie die een certificeringsprogramma voor verantwoorde viskweek beheert en verder ontwikkelt. Vis, schaal- en schelpdieren met het ASC-keurmerk komen uit kwekerijen die aantoonbaar goed omgaan met de natuur en richtlijnen naleven op het gebied van sociale omstandigheden voor arbeiders en lokale gemeenschappen. Onze producten voldoen aan die eis.

Verantwoord gekweekte vis - Quality Seafood

MSC-gecertificeerd Duurzaam gevangen vis

MSC staat voor Marine Stewardship Council. MSC is een onafhankelijke organisatie die een internationaal erkend milieukeurmerk en certificeringsprogramma heeft ontwikkeld voor duurzame wildvangstvisserijen. Om het MSC-keurmerk te krijgen, werken we met leveranciers die voldoen aan de volgende eisen: hun visbestand moet gezond zijn en niet overbevist worden, hun visserij mag geen significante negatieve effecten hebben op het ecosysteem en moet goed beheerd worden.

Duurzaam gevangen vis - Quality Seafood Marine Stewardship Council - Quality Seafood

FSSC 22000-gecertificeerd Voedselveilig aangeboden vis

Het voedselveiligheidssysteem FSSC 22000 geeft een kader voor het effectief beheren van voedselveiligheids en -kwaliteitsaspecten. Het certificaat toont aan dat we een krachtig en effectief voedselveiligheidssysteem hanteren en dat we daarmee aan de wettelijke eisen en die van klanten en consumenten voldoen. FSSC 22000 wordt door het Global Food Safety Initiative (GFSI) wereldwijd erkend en is de vervanger van het in Nederland bekende HCCAP-certificaat.

Voedselveilig aangeboden vis - Quality Seafood

Benieuwd naar onze producten?

Zalm Paling Bekijk ons aanvullend assortiment
arrows-down arrows-right