Waarom Quality Seafood Zuiver tot op de graat

Als geboren en getogen Urkers draait ons leven om vis. Als geen ander weten we waar de beste wildgevangen paling de fuiken inzwemt en bij welke kwekerijen de meest gewilde zalm rondspartelt. Door jarenlange ervaring weten we op welke visafslagen we die hogeschoolkwaliteit kunnen kopen en hoe we deze moeten verwerken en transporteren. We gebruiken die expertise zuiver tot op de graad en met:

  • Liefde voor ambacht
  • Ruimte voor aandacht
  • Tijd voor daadkracht
Zuiver tot op de graad - Quality Seafood Liefde voor ambacht - Quality Seafood

Liefde voor ambacht Iedereen verdient een streling voor de tong

Wie opgroeit in het hart van de Europese visindustrie krijgt de liefde voor de smaak van zout- en zoetwatervis van huis uit mee. Een verwennerij die we iedereen gunnen. Daarom hengelen we al 40 jaar lang iedere dag met een grote glimlach de heerlijkste paling en zalm op Nederlandse en buitenlandse veilingen binnen. Topkwaliteit die we het liefst handmatig en waar nodig machinaal tot een gezonde streling voor de tong verwerken.

Liefde voor ambacht - Quality Seafood

Ruimte voor aandacht Iedereen verdient een persoonlijk contact

Bij Quality Seafood draait het niet alleen om vis, maar ook om mensen. Daarom hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Medewerkers, leveranciers, klanten; we willen hun achtergrond, drijfveren en wensen écht leren kennen. Dat doen we door nooit om een praatje verlegen te zitten en met vaste aanspreekpunten, transportroutes en chauffeurs te werken.

Ruimte voor aandacht - Quality Seafood Persoonlijk contact - Quality Seafood

Tijd voor daadkracht Iedereen verdient een snelle levering

Vers, diepgevroren, gefileerd of gerookt? Vacuümverpakt of in ijs? Kleine of grote hoeveelheden. Als het op verwerken, verpakken en leveren van onze vis aankomt, bieden we talloze mogelijkheden. Want zoveel mensen zoveel wensen, nietwaar? Aan elke keuze koppelen we afspraken over kwaliteit en levertijden. En die komen we na. Niet alleen in woorden, maar ook in daden. Altijd!

Tijd voor daadkracht - Quality Seafood

Onze kwaliteit Een gecertificeerde werkwijze

We kopen onze vis rechtstreeks in het land van aanvoer en keuren het ter plekke. In onze moderne bedrijfshal voeren we vaak interne audits uit. Als de vis klaar is voor vertrek, zorgen we voor geconditioneerd gekoeld- en vriestransport. Bovendien zijn onze producten afkomstig van duurzame en verantwoorde kwekerijen en visserijen. Zo garanderen we gecertificeerde topkwaliteit, duurzaamheid en hygiëne.

Onze kwaliteit - Quality Seafood Topkwaliteit, duurzaamheid en hygiëne - Quality Seafood

Onze klanten Deze doelgroepen slaan we aan de haak

In Nederland, België en Duitsland genieten miljoenen visliefhebbers jaarlijks van onze versproducten. Een klein deel van deze consumenten trakteren we rechtstreeks dankzij onze wekelijkse aanwezigheid op de Urker vismarkt. Maar onze paling, zalm en aanvullende assortiment bereikt het grote publiek voornamelijk via:

Groothandelaren - Quality Seafood

Groothandelaren

We leveren zowel aan gecombineerde als gespecialiseerde groothandelaren. Maar met name Oriëntaalse grossiers, voelen zich bij ons als een vis in het water.

Restauranthouders - Quality Seafood

Restauranthouders

Van de Franse tot de Argentijnse keuken voorzien we koks van onze topkwaliteit. Maar Aziatische restaurants vormen een speciaal plekje in onze dienstverlening.

Detailhandelaren - Quality Seafood

Detailhandelaren

Onze vis weet ook de weg naar viswinkels te vinden. We zorgen voor verleiding in vitrines op markten en in speciaalzaken.

Benieuwd naar onze producten?

Zalm Paling Bekijk ons aanvullend assortiment
arrows-down arrows-right